Robin Jack Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 kolorowa papużka rozkrzyczane echo moich myśli.
zak stanisława Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mysli nie widzimy ale sam pomysł dobry na miniaturę
Ann N.N. Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A moze cwanie ominac te "mysli"...? np. kolorowa papuzka rozkrzyczane echo tuż nad moją glowa Rozkrzyczane echo tez jest metaforką. W kazdym razie czuc w tym wierszu to co najwazniejsze w haiku, jego ideę. Podoba mi sie. Wykonanie mozna szlifowac latami, co i my wlasnie czynimy, z wielka przyjemnoscia zreszta. Pozdrawiam
Robin Jack Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Jak zwykle cenne rady. Poproszę o więcej przy kolejnej okazji. Paaaa.
tygrys_pietrek Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 zawsze jestem przeciwny bujaniu w oblokach ale jak mam byc po chamsku szczery to powiem ze dwa ostatnie wersy sa warte lepszego pierwszego wersu. rozwijajac ta mysl znalazles fajny chwyt w postaci wlasnie tych dwoch wersow na koncu tylko ten rosol w klatce w pierwszym jak piesc do nosa. zwyczajnie pokombinuj ze slowami a moze trafisz cos na miare marka szyryka. w kazdym razie powodzenia. pietrek
Rekomendowane odpowiedzi