Grafomanski_Wybryk Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 A Ty byłaś wieczór kwietniowy Cóż ja byłem tamtego dnia? Może pijak ten barowy? Bom upojony miłością trwał! Czy pijaństwo to jest grzech? Bom pijany jest za trzech! Pijani leżymy tak w objęciu swym Wtem melodii cichy dźwięk słyszeć się zda To uderzy to milczy - przedziwny rytm Cóż za muzyka piękna to jest? To serce Twoje tak gra! Czy pijaństwo to jest grzech? Bom pijany jest za trzech! Leżym tak ciało przy ciele Niepewnie zaglądam do środka Czemu zrywają się słowików trele? Czemu w oku Twym jest stokrotka? Czy pijaństwo to jest grzech? Bom pijany jest za trzech! To wiosna chłodną tą nocą Przypatruje nam się z bliska Słowiki głośniej świergocą Łza szczęścia w oku błyska Czy pijaństwo to jest grzech? Bom pijany jest za trzech! Już dumać dalej ni chwili Ręka moja jak wąż w ogrodzie Na aksamitnej ziemi się myli Nie - cofam - nie jestem godzien Czy pijaństwo to jest grzech? Bom pijany jest za trzech! Lecz chęci żądzy wciąż swobodne Bym po aksamicie dalej błądził Wyruszam w podróż więc ponownie Wątpliwości resztki z głowym strącił Czy pijaństwo to jest grzech? Bom pijany jest za trzech! Usta się namiętne spotykają Miłość lądy piękne odkrywa W głowie mojej myśli nie gadają Noga pode mną się zarywa Czy pijaństwo to jest grzech? Bom pijany jest za trzech! Nogi ledwo pion trzymają Rumieniec na lico wystąpił Piersi jedną symfonię grają We wszelkie słowa jam zwątpił Czy pijaństwo to jest grzech? Bom pijany jest za trzech! Po co słowa gdyś w mych ramionach? Gdy milcząc wszystko za nas mówi Gdy świat leży w Twoich dłoniach Gdym pijany język zgubił Czy pijaństwo to jest grzech? Bom pijany jest za trzech! Bom pijany jest za trzech!
Rekomendowane odpowiedzi