Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Nata_Kruk To ja dziękuję, piękne Twoje mini, bardzo mi odpowiada :))
    • Kiedyś wsadzali do beczki, dziś umieszczają w puszce Faradaya.  
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@aff... z tymi słowami zgadzam się. Niemniej.. te niesłyszące, mogą mieć niekiedy.. 'po górkę'. Pozdrawiam.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

... on jeden rozumie te chwile o które tak bardzo zabiega lecz oni wiecznie na "froncie" by fugom dać.. "odparcie"... ;)   Dzięki Jacek.. :)     @Zbigniew Polit... "fuga muzyka struga".. miejmy nadzieję, że.. emocjonalnie..:))       @Berenika97. .. lubię Bacha oraz muzykę.. dawną, w "dwójce" jest szereg audycji w tych klimatach. Gdy mogę, słucham. Tak.. :)) niektóre pary są osobliwą, czasem niezrozumiałą.. glazurą.. ;) Dziękuję za wierszowany komentarz.   @violetta... ja bym raczej.. 'pochrapywała'.. niespokojnie.. ;)     Dziękuję Waszystkim za zatrzymanie... ślę pozdrowienie.
    • @Nata_Kruk przy takiej muzyce mogę spokojnie chrapać :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...