Olesia Apropos Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 nie ma cię teraz w żadnym szczególe w każdym razie nie ma cię tu i jest lepiej komuś na pewno chyba bo jak można nagle wychodzić z siebie lub bez pytania wchodzić w związki tak obcych słów
Olesia Apropos Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 zdecydowałam się na taką wersję pozostałe - kilka wierszyków niżej a co z tytułem? plizzz, pomocy
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Dobre, tytuł, może: Za drzwiami; Czarna polewka, albo coś takiego.
Olesia Apropos Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to bardzo źle?kurde no:/
Olesia Apropos Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem, Stef, nie wiem...teraz mi jeszcze INka uzmysłowiła, że to w ogóle kiszka, więc nei wiem czy do czegokolwiek sie nadaje
Olesia Apropos Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 więc do niczego się nie nadaje?
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem, Stef, nie wiem...teraz mi jeszcze INka uzmysłowiła, że to w ogóle kiszka, więc nei wiem czy do czegokolwiek sie nadaje Nie rejteruj, to jest dobre.
kyo Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 olka, ale to jest słabe, wiesz? enteroza i bezbarwne frazki, co się z tobą dzieje? chyba byłaś dalej? hmm
Olesia Apropos Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a;)
Olesia Apropos Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jasiu, na Ciebie mogę liczyć zawsze pod tym względem;)
kyo Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jasiu, na Ciebie mogę liczyć zawsze pod tym względem;) do usług:P
Rekomendowane odpowiedzi