Orston Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 wieczór tak zimny przy lampce nocnej pluszowy miś
Ann N.N. Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wg mnie świetne. Daje mi dużo do myślenia... Pozdrawiam ciepło :)
Orston Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wg mnie świetne. Daje mi dużo do myślenia... Pozdrawiam ciepło :) ;) Dzięx Pozdrawiam również ciepluśko :o)
Waldemar Talar Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciepły i miły obrazek. jednak kusi mnie pierwszy wers zimowy wieczór przy lampce nocnej pluszowy miś pozdrawiam Waldemar
Orston Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciepły i miły obrazek. jednak kusi mnie pierwszy wers zimowy wieczór przy lampce nocnej pluszowy miś pozdrawiam Waldemar Dzięki serdeczne, Waldi. Również dobre - kwestia gustu i przekazu ;) Pozdrawiam ciepło Orston
Ewa_Kos Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wieczór tak zimny przy lampce nocnej pusty kieliszek Moje skojarzenie zimy z herbatą po góralsku, albo bez herbaty może być:))) Pozdrawiam serdecznie z progu zimy:)) EK
Orston Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wieczór tak zimny przy lampce nocnej pusty kieliszek Moje skojarzenie zimy z herbatą po góralsku, albo bez herbaty może być:))) Pozdrawiam serdecznie z progu zimy:)) EK Dzięki Ewuniu :) Ej, dobra taka herbatka góralska lub kieliszek, byle nie pusta butelka, bo potem lampa pęka :))) Pozdrawiam Cię gorąco! Cmok :)
Katarzyna Bielińska Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Dzięki Misiowi zrobiło się baaardzo ciepło:)))) Buziaki:)
Jemall Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 wieczór tak zimny blask telewizora przy nocnej lampce Pozdrawiam, Jurek
Orston Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ten Miś chce się też przytulić dziś :) Cmok!
Orston Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięx za telewizorową wersję ;) Pozdrawiam również - O.
Rekomendowane odpowiedzi