Echnaton Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 wymyśl pierwszą myśl prócz kruków siadających na murze chmarami opasłych jak muchy przy rozkładających śmieciach prowincjonalnej kariery pani z widłami papiloty na siennej głowie usta czerwone mocno! od bluźnierczych słów rzucanych rozwrzeszczanej monstrualnie chyboczącej się publice Dla Pani pani kariera, tylko żeby jedna nutka wyśmierdziała wśród odpadków z etykietką "HIT WSZECH CZASÓW" Papierowe telewizory z pani Pani różowymi króliczkami.
kaja-maja28 Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 No jak na panią domu,to wiersz mnie nie wzruszył,raczej na bardiej wiejską kobitkę i to nie z naszych czasów. Pani domu jest zmysłowa, wie jak wygodnie mieszkać. nie od parady szyję ma, żeby męża głową zakręcić. Mąż ważna osobistość, on pieniądze ma. Żona ma pragnienia, jest szyją w małżeństwie, a mąż tylko głową. Od wieków wieków wiadomo, jak szyja zakręci, tak głowa chodzi. Nie stworzyłaś nic nowego:( Pozdrawiam milutko
Echnaton Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kaju maju jak nie zrozumiałaś treści to błagam nie wypowiadaj się bo aż śmiesznie bosz nic to ubawiłaś mnie do łez raz wtóry, dzięki pozdrawiam
kaja-maja28 Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Echnation,jak zrozumiałam tak się wypowiedziałam, wolność słowa jest,nie wiem w czym masz problem?
Echnaton Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak tak, ale czasem lepiej swoją głupotę zachować dla siebie, bez urazy pozdrawiam :) PS jak coś krytykujesz, musisz to zrozumieć, a nie patrzeć powierzchownie
Pan poeta Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak tak, ale czasem lepiej swoją głupotę zachować dla siebie, bez urazy pozdrawiam :) PS jak coś krytykujesz, musisz to zrozumieć, a nie patrzeć powierzchownie panie Echanton, tak, tak, pani jest mądrzejsza od kaji, ja jestem mądrzejszy od pani, a mądrzjeszy odemnie jest tylko Bóg.pozdrawiam metoda maientyczna>
kaja-maja28 Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Echnaton-to była moja 1sza myśl pod względem tytułu,a że tu jak się nie mylę to miałaś na myśli jakąś p.polityk.To moje drugie skojarzenie. Dlaminie pani domu,to jest pani domu i wie czego chce;)wie jak ma dom wyglądać
Echnaton Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak każdy mierzy swoją miarą, kaju :| a czasami trzeba na coś spojrzeć z innej perspektywy oj "Panie Poeto" nie powiedziałam, że jestem lepsza czy mądrzejsza od kaji, tylko, że czasami swoje głupoty warto zachować dla siebie. Jeśli ktoś mówi, że jest mądrzejszy od innych jest zwykłym zakompleksionym śmieciem mającym problemy natury psychicznej. Proszę się nad tym zastanowić. pozdrawiam PS Głupim i prostym lepiej się żyje... dziwne to :)
Rekomendowane odpowiedzi