Ann N.N. Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 ja ty ona on obraz pod różnym kątem - dom krzywych luster
Pan poeta Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 tu już coś, lecz nic, co jest czymś, nie jest w niczym trwaniem.
Ann N.N. Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W tym haiku nie ma opisu trwania, ale jest za to obraz. Kadr z życia. Ile osób widzisz?
Pan poeta Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W tym haiku nie ma opisu trwania, ale jest za to obraz. Kadr z życia. Ile osób widzisz? wiedziałem, że pani nie pojmie.ahh
Jemall Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja-k-ty o-na-on obrazy Witkacego - proste a krzywe Bez obrazy, tak misie skojarzyło z serią fotografii S.I.Witkiewicza, Twoje jest bardzo inspirujące, Pozdrawiam, Jurek
Ann N.N. Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W tym haiku nie ma opisu trwania, ale jest za to obraz. Kadr z życia. Ile osób widzisz? wiedziałem, że pani nie pojmie.ahh To jasne - nieoznaczoność Heinsenberga. Mnie sie cos zdaje, ze Pan sam nie pojmuje. :o) Haiku to dobra metoda, zeby cos zrozumiec, wejsc w istote swiata, a moze i wglab siebie...
Ann N.N. Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja-k-ty o-na-on obrazy Witkacego - proste a krzywe Bez obrazy, tak misie skojarzyło z serią fotografii S.I.Witkiewicza, Twoje jest bardzo inspirujące, Pozdrawiam, Jurek A moze jakis link do tych obrazow? (o ile w ogole sa do obejrzenia w necie) Moze nas dalej zaplodnia poetycko? Dziekuje i pozdrawiam, Ann
Pan poeta Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiedziałem, że pani nie pojmie.ahh To jasne - nieoznaczoność Heinsenberga. Mnie sie cos zdaje, ze Pan sam nie pojmuje. :o) Haiku to dobra metoda, zeby cos zrozumiec, wejsc w istote swiata, a moze i wglab siebie... tak,tak, proszę jeszcze sprwadzić hasło, nielinjowa próba spajania słów, mówiąc szczerze, haiku, to taka młodsza siostrzyczka wiersza, o tak, siostrzyczka której brak pani z(a)mysłów):
Jemall Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znalazłem, może nie do końca o ten chodziło, ale właśnie z serii autoportretów z lustrem: http ://info-poland.buffalo.edu/classroom/witkacy/mirror400.gif Pozdrawiam :)
Ann N.N. Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Pan Poeta --> czytasz pan nieuwaznie, komentujesz i piszesz niezrozumiale i sie dziwisz jeszcze, ze Ci sie udalo, byc niezrozumianym... :o) Och ciezki los panów poetów... Pozdrawiam serdecznie, mimo zgryźliwości :o)
Ann N.N. Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znalazłem, może nie do końca o ten chodziło, ale właśnie z serii autoportretów z lustrem: http ://info-poland.buffalo.edu/classroom/witkacy/mirror400.gif Pozdrawiam :) O, dzieki. Wlasnie mniej wiecej tak sobie to wyobrazalam. Tylko u mnie byly dwie osoby. To oczywiscie w warstwie doslownej. :o)
Rekomendowane odpowiedzi