Judyt Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 nie być nigdzie a jest się od razu wszystkiego niedowiedziane każdy niewidzialny jak się o to postara twarz oparta na własnym kolanie przylepiona czy rozkołysana? się nie mieści oniemiały zastygnięty podmuch powieki przymkniętej może mandaty płaci się z góry i głowę zostawia choć wymienić nie da rady 5.11.07r.
zak stanisława Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 od razu wszystkiego niedowiedziane----??????
Judyt Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie dobrze..? P.Stasiu tak niedowiedziane pozdrawiam ciepło zatapiam w sen
Marlett Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Judyt! Jeździec bez głowy - horror PozdrawiaM.
Ociec Piotr Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Ach, móc wymienić głowę zamiast mandaty płacić. Przed. A potem jeszcze odsetki. Dawno nie zaglądałem ale ten baardzo mi przypadł. Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 no, dobra, wola autora...niedowiedzione, ja wolę... cmook
Judyt Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może dziękuję bardzo Marlettko pozdrawiam pięknie
Judyt Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ty mnie jeszcze pamiętasz?:) dziękuję bardzo i za obecność pozdrawiam Piotrze
Judyt Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję P.Stasiu za cmokasa również pozdrawiam pięknie
Judyt Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Stefanie za obecność i co może można nawiązać dyskusję? serdecznie :)
Rekomendowane odpowiedzi