Szugar Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 gniew ciągiem zbuntowany zaopatrzony bulem nie odmieniaj gniewu gdy parzy cholernie już nieprawdziwe zapomnij nie było te kartki tak dawno po słowie wielokropek dawno obgryzione pióro umarło w dupie sonety pstrety i haiku oj dupa większa była niż nie jeden mózg dzisiejszy wszystkie mickiewicze upchnięte tam starannie więc czemu teraz nagle znienacka o boże! po co? i to wszystko inne niepotrzebne przecież czy ja jestem stara? nie czuję już gniewu zmarszczki na dłoni ból dawno zgorzkniał
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 bul- ból czyżby ortograficzne dojrzewanie podmiotu lirycznego? dobry pomysł i ładnie wykonany pozdrawiam Jimmy
Fanaberka Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 bul bul :-)) W warsztacie nie ma limitu, można wywalić tytuł z bykiem i jeszcze raz wkleić wiersz.
Szugar Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 wiem, że w tytule jest błąd zresztą jak i w samym wierszu ale przytaczając słowa Jimmiego jest to 'ortograficzne dojrzewanie podmiotu lirycznego' znalazłam stary pamiętnik, w którym nie były ważne ogonki i odmiana wyrazów. liczyło się to co się czuło a nie jak poprawnie się to czuło, stąd nieodmienny bul. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi