MatthewThePig Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Za dwie dwunasta a ja ciągle na chodzie krąg słabeuszy wtóruje mi przy stole faryzeusze od psów zaszczutych zgraja chłopców zniewieściałych zaklina posągi odkupując kurew szesnaście za pół grama duszy krew z wołów spuszczona w nocy rozlana jak smoła przy lampach błyszczy odbija twarze chamów nikt się nie rusza spać poszli mnisi anarchiści królowie poczęci w bólu bliscy zawsze cisi nowicjusze
Pancolek Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 kręciołek, dosyć trudny w odbiorze. Gęsto od podniosłych słów i nie bardzo czaję w czym rzecz - jakby tekst nie z tej epoki. Wiel/uśmiechu!
allena Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 klimat taki stajenny i nie łapię w czym rzecz:) A.
Sylwester_Lasota Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 ja łapię ;). klimat tej uczty ofiarnej starotestamentowy, ale chyba z odniesieniami do współczesności. tak mi się wydaje... może być ponadczasowy ;). pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi