Karmenka Opublikowano 28 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Jestem jak ten stary fortepian stojący pod ścianą Zakurzony nienaruszony pełen tajemnic z nutką monotonii Fałszywe dźwięki wtapiają się w melodię mego wnętrza przerywając inne spokojne rytmiczne Huśtawka nastrojów moich i cudzych może głębi może pustki a może tylko ciszy Harmonia spokój przeszywany ciszą wtapia się w głośny rumor mocnych nieprzerwalnych dźwięków Coraz mocniej i mocniej głośniej i głośniej szybciej i szybciej zwalnia wolniej wolniej pauza W starym fortepianie zawartych jest tyle wspomnień pięknych głębokich złych dalekich i takich których dźwięki trwają do końca
slawomir_zeromski Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 też lubię grać ale mam zaleglości słuchowe... pozdrawiam w św.Abrahamie
Judyt Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 ładnie słuchać :) pozdrawiam
Jemall Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Plusik, a nawet plus :)
Karmenka Opublikowano 29 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Pięknie mi Was czytać:)
Rekomendowane odpowiedzi