zak stanisława Opublikowano 25 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 nagrabiłam górę liści płomieni więdnących w trawie z szumem wiatru między zębami jak krzyk lecących żurawi w granat odległych przestworzy zbłąkani wygnańcy jesieni wydadzą ostatnie tchnienie nim je spopielę na ziemi to symbole posłannictwa rozświetlone rudą chmurką z marzeniami prosto w niebo płyną przez moje podwórko zanim śnieg okryje mój świat duchy zapiszczą z uciechy wiatr poczochra czuprynę drzew i zrzuci gniazdo ze strzechy liście płoną taka piękna śmierć
Tomasz_Biela Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 nagrabiłam górę liści płomieni więdnących w trawie z szumem wiatru między zębami krzyk wirujących żurawi bez tchu zbłąkani w granacie zwyczaju jesiennego uderzają nas marzeniami płynąc przez moje podwórko nim je spopielę na ziemi całą jesień koncert życzeń wieczności. i pozdrawiam jesiennie bardzo u mnie w mieście granitowo granatowo tak a propo
zak stanisława Opublikowano 25 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 a u ciebie osobiście? jaki kolor ma jesień Tomku??? dzięki za wersje, oj lubię! cmok w oba policzki!
Tomasz_Biela Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pękniętej perły nie będę tłumaczył o co mi chodzi niech to zostanie w Twoim domyśle wieczności.
zak stanisława Opublikowano 25 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 pięknie to określiłeś.... domyśły rozbudzają wyobrażnie... zyczę najlepszego ,coby perła nie miała skaz.
Marlett Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Stanko! .....i marzenia prosto w nieba niech płyną przez twoje podwórko:) PozdrawiaM. ://members.chello.pl/a.sosna2/index.htm
zak stanisława Opublikowano 25 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 dzięki Marlett, a co to pod tobą? cmook
Marlett Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .....a ! to? wystarczy sprawdzić:)) cmokaM.
Judyt Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 ale dobrze, że mnie tutaj przygrabiło:)))) bardzo choć rymem wieje jest miło pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 26 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 dlatego miło że rymem wiatr przegoniło;) cmok Judytko
Lena Achmatowicz Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 z marzeniami prosto w nieba nieba?:) jedno wystarczy. chyba pomieści nas;) mnie najbardziej pierwsza - odrazu dzwięki i obrazy mi sie przewinęły. i zestawienie pierwszej z ostatią, jakby lekki sarkazm w tym widzę. irytację pięknem. :) serdeczności
Judyt Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może też zacznę tak pisać:) pozdr.
Judyt Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może też zacznę tak pisać:) pozdr.
adam sosna Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 a na górze ja i moje szyszki nim ogień podłożysz krzyknę: ze mnie nawet liści!!! :):):)
zak stanisława Opublikowano 28 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 sosen, krzycz ino głośno!!1 na pewno usłyszę nim pogrążę tę ciszę..... Judyn , nie żartuj, juz piszesz, Leno, sarkazm?, i nie dziw sie, jeślibyś miała lipę olbrzymkę 200 letnią i kasztana olbrzyma na podwórku, takich smieciarzy, to po pewnym czasie miałabys też dosć ich piękna;))) wkurzają mnie gdy biorę się za grabienie- tony liści...dosłownie- tonami wywożę, albo palę... serdecznie niedzielnie cmook
Judyt Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 nie żartuję a co piszę?:) pozdrawiaja
zak stanisława Opublikowano 28 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiersze! przeca;)))
Rekomendowane odpowiedzi