Jimmy_Jordan Opublikowano 25 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Owinęli mnie Biały bezdech przy woni nocnego ciała Sam prosiłem o Ampułki do hodowli roślin na myślach (glonów?) Łasząc i nadstawiając Po jednej półkuli do najlepszych ujęć Za chwile mnie stąd _ I spuszczę głowinę do kolan klęcznika Dowód wezmą do _ I zjedzą pozostałość po narzędziach zbrodni Myjką zaczną odtykać _ I wszystko co odruch prozatorski wzbrania Pisnę za odwrócenie kary Za własną o sobie opinię Odwołam meldunek raz dany Wysnuta choroba przeminie Reszta literek na karcie Pospany zatoczy alfabet Dlaczego w rzekomym wariactwie Podpisy zostają normalne ?
zak stanisława Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 zastanawiający...i czuję się tak jakby mnie obuchem zdzielono, przez głowinę... schiza mnie ogarnęła jakowaś czy co? dobry wieczów Jimmy
Szugar Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 obłąkane. podoba się;)
Jimmy_Jordan Opublikowano 27 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. głowinę, głowinę ;) pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 27 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za wizytę, pozdrwiam Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi