Magda Rosa Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Za szklaną warstwą świata powietrze na więcej niż oddech gdy duszą się myśli urwane na moście zrzucone w dół daleko drugi brzeg Błękitne skrzydła zamknięte w bezdennym uśmiechu przepaści tak lekkie opadły kamieniem Na górze szepcze życie i tańczy swobodnie czas Tu ściana zaciska w dłoni maleńkie serce motyla rzeźbiąc w nim własny kształt Szyba za którą klęczę od zawsze należy do mnie kaleczy skrzydła a potem płacze krwią tak łatwo odlecieć a tak trudno się wzbić
zak stanisława Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 wiersz czasem płynie, czasem zgrzytnie, jak kamień o szybę, i to wydaje mi się jest zaletą ze względu na treść, właśnie. pesy, dawno cie nie było Różyczko. siarczysty cmok/ Es
Magda Rosa Opublikowano 22 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj dawno... zatęskniłam:-) dziękuję, że o mnie pamietasz i zagladasz. Że zgrzyta...niestety wiem, dlatego w wrsztacie. Ale skoro nie jest tak tragicznie, to niech zgrzyta... Dzięki! Pozdrawiam cieplutko MR
zak stanisława Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Za szklaną warstwą powietrza więcej na oddech myślom duszącym się na moście nie liczę ilością motyli do brzegu Błękitne skrzydła więzione nad przepaścią lekkie a opadają kamieniem Na górze szept życia taniec swobodny Tu ściana zaciska w dłoni trzepot rzeźbiąc w nim własny kształt Szyba za którą klęczę od zawsze należy do mnie kaleczy skrzydła a potem płacze krwią tak łatwo odlecieć a tak trudno się wzbić mix, sorry tak misie, cmook/ Stanka
Magda Rosa Opublikowano 23 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Za szklaną warstwą świata powietrza na więcej niż oddech gdy duszą się myśli urwane na moście strącone w dół daleko drugi brzeg Błękitne skrzydła więzione nad przepaścią lekkie a opadają kamieniem Na górze szept życia taniec swobodny Tu ściana zaciska w dłoni maleńkie serce motyla rzeźbiąc w nim własny kształt Szyba za którą klęczę od zawsze należy do mnie kaleczy skrzydła a potem płacze krwią tak łatwo odlecieć a tak trudno się wzbić -------------------------- A może tak? Troche po mojemu, a troszkę pożyczone?:-) Jeżeli mogę... Dzięki wielkie! Pozdrawiam jesiennie MR
zak stanisława Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Za szklaną warstwą świata powietrza na więcej niż oddech gdy duszą się myśli urwane na moście strącone w dół daleko drugi brzeg kochanie, tutaj za bardzo kawoławowo, podałaś myśli jak na dłoni. tyle mojego, ale dobrze, że obstajesza za swoim jednak przemyśl, to nie sanok, hehehe cmok
Mr._Żubr Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Miłe dla ucha te zgrzyty wspomniane gdzieś wyżej:]
Magda Rosa Opublikowano 24 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Za szklaną warstwą powietrza ponad objętość oddechu myślom duszącym się na moście straceń do brzegu dalej niż w dół Błękitne skrzydła więzione nad przepaścią lekkie a opadają kamieniem Na górze szept życia taniec swobodny Tu ściana zaciska w dłoni maleńkie serce motyla rzeźbiąc w nim własny kształt Szyba za którą klęczę od zawsze należy do mnie kaleczy skrzydła a potem płacze krwią tak łatwo odlecieć a tak trudno się wzbić --------------- A może tak? Dziękuję! I wiem, marudzę... Ale to u mnie ostatnio często sie zdarza:-) Moze zbyt uparta jestem...ale trudno mi tak przyjąć inna wersję, co nie znaczy, że mi się nie podoba. Wręcz przeciwnie. Ale może jednak tak? Ech... dzięki raz jeszcze! Pozdrawiam wdzięcznie MR
Magda Rosa Opublikowano 24 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hm... dzięki. Jeżeli zgrzyty mogą być miłe dla ucha, to bardzo się cieszę, że te akurat są:-) Bo w to, że są nie wątpię... Pozdrawiam MR
zak stanisława Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 może straceń, a ie strąceń? albo zupełnie bez... cmokES
Magda Rosa Opublikowano 24 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O.. tak rzeczywiście chyba lepiej. Dzięki! A może w efekcie bedzie bez. Na razie niech jest "straceń". Jak dobrze wracać. dziekuję bardzo za pomoc. I mobilizację do zmian:-) Buziaczki!! Pozdrawiam MR
Rekomendowane odpowiedzi