zak stanisława Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Co można zabrać gołemu? Nie zastanawiaj się kiedy spojrzysz na bezlistne drzewa zobaczysz załamanie ogrodów czekających na szatę dla ubogich biel odzieje czy zgnoi leżące na ziemi liście . wersja Fann co można zabrać nagiemu kiedy spojrzysz na bezlistne drzewa zobaczysz ręce ogrodu czekające na szatę dla ubogich biel okryje czy zgnoi leżące na ziemi liście
Marlett Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 taaa..zdarza się ,że niewinni muszą cierpieć. Stasiu, pozdrawiaM.
Fanaberka Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja bym obciachała połowę pierwszego wersu. strach przed oddechem również - to przecież o rękach :-) załamane, słabi, biedni - mazgajskie, jak mawia Wuszka ;) odzieje nagość? chyba ciało. Tyle mi zostało:co można zabrać nagiemu kiedy spojrzysz na bezlistne drzewa zobaczysz ręce ogrodu czekające na szatę dla ubogich biel okryje czy zgnoi leżące na ziemi liście Pozdrawiam :-)
Judyt Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 a wiesz Stanisławo ostatnio szłam bardzo rano i liść sunął się po chodniku, wiatr go przesuwał, nie był taki biały, ale był popychany lekko :) pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 19 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt, biały to śnieg.... cmook
zak stanisława Opublikowano 19 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tyle mi zostało:co można zabrać nagiemu kiedy spojrzysz na bezlistne drzewa zobaczysz ręce ogrodu czekające na szatę dla ubogich biel okryje czy zgnoi leżące na ziemi liście Pozdrawiam :-) Fannn, to piękna wersja, całuski!!!!bardzom rada ..;))))
Pan poeta Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 no, nie.przykropzdr
zak stanisława Opublikowano 19 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a mi nie...odpozdr.
Judyt Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt, biały to śnieg.... cmook zobaczysz-> Biel.-> liście tak się czytało pozdrawiam
Pancolek Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Wersja Fanaberki rewelka :) W pierwotnej przeszkadza mi nadziejowanie :) Taki za długi się wydaje. W sumie nie wiem do końca z czego to wynika, bo zgrabnie się czyta :) Wiel/uśmiechu!
zak stanisława Opublikowano 19 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 tak tak nadzieja za długo siebyczy... więc weg.;))) pozdrawiam Pancolku
HAYQ Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 rzeczywiście wersja Fanaberki bardziej trafia. Podoba mi się. :) Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 19 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiadomo, moja szkoła, ;))):))))
adam sosna Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 a strumienie błyszczą lodem i bezdomni ++
zak stanisława Opublikowano 22 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 a bezdomni chłodem.... cmokeSosno!
Rekomendowane odpowiedzi