Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @beta_b no to szczerze czy iluzorycznie? Zdecyduj się. Bo wychodzi na to, że przez kłamstwa na Cię szczerze pokochać , a Ty jego albo czegoś nie zrozumiałam  Kredens pozdrawia 
    • @7system ale każde z Was o drugiego ma staranie, to też Was łączy. Fakt , że buty nierówno się ścierają, a butów z lumpeksu raczej nie kupuję, bo boje się grzybicy, choć można zarazić się i gdzie indziej nawet od nowych , bo wielu je przymierza. Sympatyczny wiersz o bliskości i codzienności  Pozdrawiam serdecznie kredens 
    • @Poet Ka @Poezja to życie @Kwiatuszek @Waldemar_Talar_Talar @Charismafilos Dziękuję Wam wszystkim za polubienia i wizytę w moich skromnych progach. Serdecznie pozdrawiam! :)
    • całkiem nieźle ląduję mało mam ale widać dobrze gospodaruję   sama  pochwalić się muszę  co rzadko się zdarza a szkoda  skoro niewielu a może i nikt wokół może to ja powinnam    trzeba się lubic kochać każdy terapeuta to powie ale wracając do finansów  wciąż siedzą w mojej głowie    starcza do pierwszego?! a gdzie  na czarną godzinę  na białą kolorową też nie cholery    daleko nie pofrunę  no nie wiem słowo daję  jak leci się w wyższe sfery na przykład na Hawaje    Lecz może i na Hawajach O tej samej porze Podobna do mnie kobieta  rozgryza  taki sam orzech
    • @Waldemar_Talar_Talar dzięki serdeczne

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...