Madonna Opublikowano 14 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 pożółkłe światło otula powieki dusznym zapachem wpada za kołnierz w kieszenie tak uparcie patrz! patrz! i teraz znika spłoszone, głuche śmiesznie rozdarte na połowy w radości i smutku i dym, co gryzie w oczy... wysuszone kasztanowe myśli płyną szklaną łuską dnia przepychają się między murami szorstkiego miasta mokrego od słów i... jutro będę pamiętać to dziś tak to dziś ze światłem za koszulą z rękoma po łokcie zatopionymi w śnie głuchego marzenia...
Grzegorz_Kulesza Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Taki jakiś nienowatorski się wydaje.Wiersz powinien wpływac na odbiorce, zachwycic, wzrószyc, przestraszyc lub ożywic.A tu takie cos...e.
Pan poeta Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. eeee, powiada pan...
Pan poeta Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. eeee, powiada pan...
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. eeee, powiada pan... eee :D Za powyższe sorki, ale się nie mogłem pohamować. Wiersz ma coś z ach i blee - wyrzuć drugie, a będzie miodek:P
Pan poeta Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. eeee, powiada pan... eee :D Za powyższe sorki, ale się nie mogłem pohamować. Wiersz ma coś z ach i blee - wyrzuć drugie, a będzie miodek:P jest pan zbyt oficjalny, walić prosto z mostu...
Madonna Opublikowano 15 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 hmmm moge się wtrącić w tę dyskusję? Dziękuję za komentarze :) co tutaj jest z ach i co tutaj jest z blee? a mniejsza z tym ...tekst jak tekst a zwłaszcza mój nie jest idealny ...kiedys pisało sie lepiej teraz to zanikło a może to wróci (co by mnie cieszyło) tekst powstaje ale bez przekonania czy to właśnie to ...więc może się niepodobać i nawet się z tym zgadzam jestem za (aby się podobało) a nawet przeciw:) Myślcie co chcecie.. tekst jest mój tutaj daję go pod ocenę, która jest owszem ważna ale nie najważniejsza -ta ostateczna należy do kogoś innego. Piszcie oceniajcie ale proszę pamiętać,że jeżeli wasze teksty są teraz piękne, super, cudne i wspaniałe to przyjdzie taki moment ,że będą jak moje do niczego ! Troszeczkę wyrozumiałości w ocenach! ale to tam takie sobie gadanie Pozdrawiam.
Pan poeta Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jedyna słuszna treśc wypowiedzi;
Madonna Opublikowano 15 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 A reszta wypowiedzi?
Pan poeta Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1=/0
Rekomendowane odpowiedzi