Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Wyznanie szczere jestem hejterem wierzcie mi, że mam od rana sam fun nic tak nie bawi jak przykrość sprawić temu co znany i podziwiany ma kasę, sławę, a ja zabawę jak go opluję wtedy się czuję bosko wspaniale szczęśliwy trwale. Nie ma niczego równie fajnego jak dopierdolić i że to boli.  
    • Słowa napisane sercem   Płyną piękne słowa bezpośrednio do twojego serca   Patrzę na twoje oczy i znam dokładnie, co mam powiedzieć   Twoje oczy mówią więcej niż słowa   Układam w głowie słowa, które uroczą cię   Piękne słowa, śliczne kwiaty – zamieniają się w miłość   W tę wieczór magia słów przebiera mego anioła   Słowa są  jabłonią , słowa to aksamit nieba   Obdarzę cię nie tylko pięknymi słowami, ale również najpiękniejszą miłosną Nasza miłość to magia słów, które są codzienną rzeczywistością                                                                                                                                                                                                                                                               Lovej. 2025-08-24                       Inspiracje . Urzekanie słowami
    • model statku w oknie  nie stateczek  ale co jest stateczkiem gdy staroświeckie sny wychodzą z lamusa to przecież nasz statek  za mieszczańską burtą  który rzuca koła ratownicze    jeszcze hanzy po odpływach  nikt nie płaci za podróże z deszczówką tylko zgodnie z architekturą  wybiera dla siebie epokę    w dymach naszego blanta pieszczeni przez mżawkę jeszcze jedna morska uliczka  jeszcze jedna wesoła projekcja   szlaki przecierane przez nas z nadwyżką zboża dla kupców  z takich męk bo troszkę cierpimy z tęsknoty  urodzą się dobre chleby              
    • @JWF, @Berenika97, @Starzec Dziękuję bardzo za przeczytanie wiersza i pozostawienie tutaj swojego śladu. Pozdrawiam
    • @piąteprzezdziesiąte ,   Dzięki, pierwsza to takie wprowadzenie... @Waldemar_Talar_Talar ,   staram się.   Pzdr.  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...