HAYQ Opublikowano 10 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Pewien pan Janek, z pewnym panem Mamoniem film przeżywali, a że byli… na stronie nastrój był ułański - film amerykański... Cóż, w amerykańskim nie kumam żargonie.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Oj pływali, pływali na niejednej fali i niejedną flachę przegryzali ciachem.
HAYQ Opublikowano 23 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Maklak w Kameralnej - pamiętam, jak dziś lubił sobie czasem pogwarzyć przy barze. Żaś Janek w Felusiu podobnie, jak Zdziś lubił kufel z piwem (jakim... nie kojarzę)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Czy przypadkiem po Nich czegoś nie dziedziczę? Też odwiedzam bary i też piwko życzę. Tak samo jak Oni nie kończę na jednym i się nie użalam nad nawykiem wrednym. Płynę poprzez życie i choć łódź się kiwa leżę niczym hrabia na piance od piwa.
HAYQ Opublikowano 23 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Ale najważniejszym podobnym walorem jest, że tak, jak oni tryskasz wciąż humorem. Dzięki temu inni mają też uciechę, więc stawiam Ci piwo - no i nie jest w dechę?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Oj w dechę jest, w dechę a nawet w dechuchnę jeżeli do piwka postawisz setuchnę do setki zakąskę chociażby śledzika a potem (z wyliczeń mi jasno wynika) zadłużyć się w banku byś musiał musowo bo wypić i pojeść ja mogę, oj zdrowo!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Odpowiem pytaniem - dlaczego by nie? Tylko, że zaprosić jakoś nie chcą mnie.
HAYQ Opublikowano 29 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to mocium Panie chętnie się zadłużę. Przy piwku i litrze pośpiewamy w chórze. I... by głos miał tembr odpowiednio szorstki - mam bimberek z Sèvre i Magnitogorski.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Ja już czynię próby znosząc to cierpliwie, miedzy piosenkami gardziołko oliwię niczym jakiś aktor bo to u nich w modzie łykam z literatek spirytus na miodzie i tylko śpiewanie jeszcze ciut szwankuje lecz się nie poddaję i dalej próbuję.
Rekomendowane odpowiedzi