bajka-bajka Opublikowano 8 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 w rytm wypuszczanych myśli stawiam kroki gdzie tysiące śladów ktoś zostawił kroplami niezapomnianych melodii szepty natury wyśpiewują wpomnienia wiatr jest moim przyjacielem delikatnie osuszając kolejną łzę słońce rozjaśnia twarz mrużąc oczy ciepłem blasku idę sycąc zmysły zapachem uśmiechającego się piękna radość wchodzi tak w buciorach lokując się w sercu jak u siebie Bogu dziekując za chwile w których darował szczęście wyciągam dłoń by poczuć smak kiełkującej wolności
Marlett Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Bajeczko! Szczęśliy ten spacer. Uśmiechu.
zak stanisława Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 radośc wchodzi w buciorach, ja mawiam że to bieda wchodzi w buciorach zabłoconych do mojego domu, a radosc w pantofelkach;))) bajeczko, z twojego wiersza sama radosć płynie, radosć z wolności..:0 czyżbym o czymś nie wiedziała??? cmookeS
Judyt Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 kiełkująca delikatność tylko buciory burzą w spokoju pozdrawiam :)
adam sosna Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 nazywam to "rekwizytornią" jeżeli spotkam dużo własnych - to lubię a może mi się zdaje?
bajka-bajka Opublikowano 9 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj...."mnie na usmiech zawsze stac" ;)))
bajka-bajka Opublikowano 9 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj Stasienko....te buciory maja sens...a takie spacery tylko dobrze robia....serdecznosci ;)))
bajka-bajka Opublikowano 9 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jesli ktos w buciorach, to niby na sile, ale wlasnie tym chcialam zaakcentowac radosc....pozdrawiam ;)))
bajka-bajka Opublikowano 9 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuje Adamie....czy Ci sie zdaje, czy nie -tego moge sie tylko domyslac....serdecznosci ;)
Judyt Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jesli ktos w buciorach, to niby na sile, ale wlasnie tym chcialam zaakcentowac radosc....pozdrawiam ;))) brawo:)
Rekomendowane odpowiedzi