Madonna Opublikowano 30 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 zastygamy zawieszeni w próżni wspaniałej, niewinnej pod ulic szarością otuleni jej tajemnicą dymem mieszkań wklejonych białym światłem w czerwień kamienic jak cienie wpadamy w ramiona fioletowej samotności -zasypiamy- by zbudzić jej znaczenie znów... w kącikach ust zaspane marzenia i ona piękna cisza delikatnie dotyka powiek napływa w oczy gaśnie zimnym płomieniem jesiennego wieczora i to był... to był tylko sen unoszenia się ponad ciałem...
Echnaton Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 "jesiennego wieczora" zdaje mi się, że powinno być jesiennego wieczoru :) ten tekst dotknął mnie ciszą, a była ona piękna jak wschód słońca i pierwszy oddech zasypiającego dziecka pozdrawiam :)
Pan poeta Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aahh, nie chce mi się dalej zubożać, już zaczyna mnie denerwować to grafomaństwo, ehhh...
Joanna G rabowska Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Nie przejmuj się madonno, pan poeta cierpi okrutne katusze, wena najwyraźniej go opuściła. Innym zatem zarzuca patologię tworzenia. Ot, taki z niego złośliwy chochlik. Pozdrawiam:)
Madonna Opublikowano 1 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 :) to jego zdanie , on tak odbiera te teksty ...to jego sprawa...ja widzę coś inaczej on niechce tego w taki sposób widzieć i dostrzega coś innego lepszego czego w moich tekstach brak ...może ma rację,a może nie ...będe pisac tak jak nadal piszę nic niezmieniam ..nie piszę pod publiczke .... TO TYLKO mój sposób postrzegania świata . Ciesze się,że podoba się ,cieszę się ,że ktoś widzi coś inaczej. Przykro mi,że ktos to nazywa grafomaństwem- to przykre ale może prawdziwe.... Pozdrawiam Pana poetę - ważne ,że on widzi siebie jeko POETĘ ja SIEBIE tylko za kogos kto pisze TEKSTY A NIE WIERSZE. Pozdrawiam Panie jak masz coś do powiedzenia to POWIEDZ!!!! Co mi po takim komentarzu? Co mi on da? Nic!!! Powiedz mi lepiej co mam poprawić co Ci się niepodoba! Wiesz?? Lubie jak ktos mówi co mysli ale denerwuje mnie to jak ktos mówi,że mu się niepodoba I TO JESZCZE NIE MÓWI CO MU SIĘ TAM NIEPODOBA !! Panie nieprzesadzaj PAN! DOBRA ? I po jaką cholerę walnołes tutaj cały mój tekst - wiesz TAK Z LEKKA WIEM CO NAPISAŁAM .
Pan poeta Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Natura ludzka, jest piętrzona emocjonalnie, a tutaj widzę zwierzynę łowną): nie, tak naprawdę treść takich tekstów jest niczym, pustosłowna, została już rozpisana wiele lat wcześniej", przez Znacznie(to może brzmi zbyt minimistycznie)bardzie wpływowych poetów, którzy mieli TALENT, po co mam rozdrabniać kicz, jesli sam w sobie jest kiczem, słowo po słowie, myśl po myśli, powtarzam, to wszystko już gdziesik było paniusiu współczesna poezja polega na rozwoju własnej korelaty, a proregratywą takiego rozwoju jest albo wykwit talentu(te moje peryfrazy): ) albo takie mojusie komentarzyki które jak rozumiem denerwóją, bo to ambiwalentne podejście do tego mojego oskarżenia(powtarzam - podstawnego) jest poprostu ośmieszeniem pani osoby i inteligencji(?) poprostu prosze sie nauczyć pisać więcej czytają, niźli pisząc, no chyba, że pani pisze dla kartki złotawej, wtedy jak najbardziej, ale myślę że każdy z nas podświadomie dąży do osiągnięcia czegoś w poezji, każdy... pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi