Echnaton Opublikowano 29 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 pierwsza rundka wokół obręczy jego kapelusza wyrytymi rowkami cieknie a e g c a prasa kasa karm grubasa sex piguły vodka laski nie to nie to tutaj cieknie a e g c a pięknie cieknie płynie szumi jak wschodzące a e słońce błogosławi g c ranek w kawie śmietankowej a a akord tak jazzowo śmietankowo a po rowku a po rowku
Pan poeta Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 już lepiej, 2+ bym dał może, ale już nie pała):
Echnaton Opublikowano 1 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale ja cie nie proszę o ocenę tylko o opinię, a to wielka różnica ;] pozdrawiam
Pan poeta Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 opini nie dam, bo to jeszcze nie teksty poetyckie, u mnie w hierachi każdy musi osiągnąć pewnien stopień warsztatu żebym mógł oceniać:
Echnaton Opublikowano 1 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taka jest twoja "hierarchia" jak żeś ją napisał więc lepiej już nic nie pisz pod moimi wierszami, bo aż się literki moje boją twojej pisowni pozdrawiam
Pan poeta Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taka jest twoja "hierarchia" jak żeś ją napisał więc lepiej już nic nie pisz pod moimi wierszami, bo aż się literki moje boją twojej pisowni pozdrawiam
Pan poeta Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taka jest twoja "hierarchia" jak żeś ją napisał więc lepiej już nic nie pisz pod moimi wierszami, bo aż się literki moje boją twojej pisowni pozdrawiam
Pan poeta Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taka jest twoja "hierarchia" jak żeś ją napisał więc lepiej już nic nie pisz pod moimi wierszami, bo aż się literki moje boją twojej pisowni pozdrawiam nie to nie... a wie pani co traci?
Echnaton Opublikowano 2 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taka jest twoja "hierarchia" jak żeś ją napisał więc lepiej już nic nie pisz pod moimi wierszami, bo aż się literki moje boją twojej pisowni pozdrawiam nie to nie... a wie pani co traci? wiem :D namolnego kolesia, który nie zna się kompletnie na wierszach :| pozdrawiam
kaja-maja28 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 a po rowku,a po rowku aegca zatarła się:)
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moim zdaniem coś nowego - z pewnością daleko od chorego patosu, którym karmić mnie zwykli (lub: zwykł) pewien pan... Nie można pochopnie oceniać wiersza, gdy ma się problemy z analizą poezji w ogóle. Nie wypada głosić niesmacznych peror ad personam samemu będąc dość nieudacznym. Pozdrawiam, mając ogół w rowku;p
Echnaton Opublikowano 4 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moim zdaniem coś nowego - z pewnością daleko od chorego patosu, którym karmić mnie zwykli (lub: zwykł) pewien pan... Nie można pochopnie oceniać wiersza, gdy ma się problemy z analizą poezji w ogóle. Nie wypada głosić niesmacznych peror ad personam samemu będąc dość nieudacznym. Pozdrawiam, mając ogół w rowku;p dzięki Krzysiu :) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi