Mariusz Urbaniak Opublikowano 23 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Pewien pokerzysta z Poznania Już dosyć miał oszukiwania Przyznam się graczom Chyba mi wybaczą? Teraz ma twarz nie do poznania
Duilla Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Więc chyba gracze mu nie wybaczyli i buźkę sztachetą z płotu obili dla pokerzysty problem to wielki powinien teraz zacząć grać w bierki no bo tam gracze są bardziej mili.
M_arianne Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 A więc afera wyszła z pokera, lepiej więc w balii namoczę pranie, w Poznaniu graczy bierze cholera, ja nie mam szopa, na nic gadanie.
Mariusz Urbaniak Opublikowano 25 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Inwestuj w automata Bo znim już całe lata nie będziesz czuła trudów uprania jakiś brudów
Duilla Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Choć nie masz szopa może masz szopę a w niej beczułkę w beczułce ropę oraz posiadasz łóżeczko czyste zaproś niezwłocznie tam pokerzyste niech wymasuje Ci lewą stopę.
kaja-maja28 Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Przydałaby się pielęgniarka, zrobiła by okłady, dałaby zastrzyk uśnierzający i jeszcze by pomasowała.
M_arianne Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Nie mam szopy, mam mieszkanie, muszę słono płacić za nie lecz mam balkon blisko nieba i uśmierzać mnie nie trzeba. Mieszkał ci ze mną lew salonowy, lubił Smirnowa wypić za zdrowie, życie biesiadne wiódł, co się zowie, dziś ma na sobie mundur służbowy.
Rekomendowane odpowiedzi