Jemall Opublikowano 19 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 drobiny światła w prześwicie drzwi droga mleczna . droga mleczna znów kaszka na śniadanie płynie w przedszkolu . pasmo światła znieruchomiałe pyłki na mlecznej drodze
Waldemar Talar Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierwsze najbardziej obrazowe choć moim zdaniem bez wirujące no i zmienił bym ostatni wers . drobiny światła uchylone lekko drzwi złocista wstęga pozdrawiam Waldemar
Ann N.N. Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ostatni podoba mi sie bez zastrzezen. B. ladny, obrazowy. Drugi niepotrzebnie powtarza wyraz mleczna, troszke to razi. Choc rozumiem chyba Twoj pomysl i jest wg mnie bardzo fajny. Pierwszy, moim zdaniem, lekko niezgrabny, ja bym go przerobila. Pozdrawiam serdecznie
Jemall Opublikowano 20 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A wiesz, całkiem umknęła mi ta podwójność :) postaram się zmienić. Masz rację, wirowanie nie jest tu najważniejsze. Coś pokombinuję.
Jemall Opublikowano 21 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 zgubione w drodze mlecznej zęby z przedszkola między gwiazdami :)
Ann N.N. Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, ktos sie zagapil w niebo i niezle wyrznal ;]
Rekomendowane odpowiedzi