Judyt Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 nie ma co używać górnolotnych słów kiedy rozmowa wyrywa się z płuc jak oślepione okno w nim krzątające się osoby zza firanki jak długo wybierać trzeba czy powinno się gdy nie ma dla kogo ścielić łóżka ulotne kiedy powieje nie chcę w stronę czasem błękit szarobury zdarza się utopić kamień w wodę i przesiać piasek to nie morze odbijające się w szybie chmury na stój w słoiku konfitura do rąk a one wciąż nad wirują obudzone po czucie sufit ponoć żeby tylko nie zawalił się szary potrafi gruzem ukłute przenikającym miało być na chwilę nie są oczywiste jak szalony wiraż ciemności uniesienie i cień podeptany dla uśmiechu rzucony w zarośla obok na swoim miejscu (...) 12/13.09.07r. *napisało się i odpowiem puentastety (do)pisana
Niewierny Tomasz Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Ja zawsze piszę na trzeźwo. Bez "ulotne" na końcu. "nie ma co używać" w zestawieniu z łóżkiem jest bardzo wymowne;) Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Judyt! gdy nie ma dla kogo ścielić łóżka ulotne Wolę jak każdy sobie sam pościele:)) Słoneczka.
Judyt Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo to marianno ja osamotnienie a nie samotność, dzięki za dogląd literówek pozdrawiam
Judyt Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tomaszu to było pisane na trzeźwo, "pijane" w cudzy słów też wziąć nie mogłam a sugeruje w moim odczuciu to, że są jakby zakołysane taka metafora czy cuś :) a ten zestaw głupi? choć interpretacja Twoja, "ulotnego"nie było, ale się pojawiło, dziękuję Ci, pozdrawiam
Judyt Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ściel Marlettko Ty zapewne potrafisz :) pozdrawiam, słoneczko i owszem pojawiło się dziś ale wietrzysko również
Pancolek Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Podoba mi się :) Taką tematykę Pancolek bardzo, a różnica osamotnienia i samotności dostrzeżona dopiero teraz. Za to dziękuję jeszcze mocniej. Pozdrówki uśmiechem!
Judyt Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Pancolku za uśmiech szczególnie, miło, że znów odwiedziłeś, słusznie spostrzegłeś, pozdrawiam z wietrzyskiem :)
zak stanisława Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 łóżko kochanie ściel sama sobie , sen wtedy spokojniejszy;))) ładny wiersza puenta w zanadrzu???/ cmokES
Judyt Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sama sobie ścielę;)! i tak się wyśpię droga p.Stanisławo;) puenta nieznajoma Pani, która się przebiera, pozdrawiam
Marlett Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ściel Marlettko Ty zapewne potrafisz :) pozdrawiam, słoneczko i owszem pojawiło się dziś ale wietrzysko również Judyt! jam żeglarz, śpię w hamaku:)
adam sosna Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 jak sobie pościelisz... :) to wygodnie noc bezsenną spędzisz
Judyt Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ściel Marlettko Ty zapewne potrafisz :) pozdrawiam, słoneczko i owszem pojawiło się dziś ale wietrzysko również Judyt! jam żeglarz, śpię w hamaku:) w zime też?;) pozdr.
Judyt Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. marianno ja to nadają się na wiersz?:)) pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aż tak niewygodnie to i bez ścielenia może być, próbowałam :) ale proszę mi tutaj nie psuć koncepcji ;) coś ująć coś dodać? pozdrawiam Adamie
Judyt Opublikowano 14 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a żartuj ile Ci tam wlezie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi