M_arianne Opublikowano 10 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Podziwiałam raz w akwarium glonojada, który glony z apetytem sobie zjadał; bardzo pilnie czyścił szybki, zachwycone były rybki, o czym rekin w oceanie opowiadał.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 A ja wciąż podziwiam tego pijanicę, który w oceanie złapał ośmiornicę, a że facet był na bani więc zagadał, proszę pani rad bym razem z panią zwiedzić okolicę.
M_arianne Opublikowano 11 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 W takim razie może powie mi kolega, jak tę panią facet z banią ów postrzegał? Ile ramion, które ramię i czy to się nie połamie ale może przestał działać już w przedbiegach...
Duilla Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Ośmiornica miła była więc go mocno przytuliła on ją również objął czule i się zakopali w mule tak to bajka się skończyła.
M_arianne Opublikowano 12 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Koniec bajki tu zbyt szybki, zamartwiałyby się rybki; bez sensacji w perspektywie zaniemogłyby drażliwie.
Duilla Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Więc sensacji dostarczymy ośmiornicę uśmiercimy rybki więc niech dociekają płaczą i się zamartwiają czy to prawda czy na niby.
M_arianne Opublikowano 12 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Na to rzecze złota rybka; ta decyzja jest zbyt szybka, gdy się Duilla chwilkę zdrzemnie może powie coś przyjemniej.
Duilla Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Cóż przyjemniej ja rzec mogę komu czas to temu w drogę.
HAYQ Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja myślę, że glonojad to ryja tak otwierał, bo Ciebie chciałby schrupać, gdy w szybę tę spozierał, a że mózgu w nim mało, to ssał, co ssać się dało - zauważ, jak zbereźnik wąsami czule gmerał.
M_arianne Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Glonojad pracował za żarcie na szybie, a Duilla powiada, że to na mnie dybie. Trzeba było pomóc wyczyścić te szyby, by nie padł przy pracy, tylko bawił ryby.
HAYQ Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Wiem, wiem, co mówił Duilla, a ja Ci mówię swoje. Glonojad, jest jak godżilla, wypatrzy... a potem to je. Nie odwróć się do niego, nie odwróć się plecami, bo wciągnie do akwarium Cię całą, z bamboszami. Uważaj więc marianno-ja go świntucha czuję - on bestią jest zachłanną, ssie tylko - nie całuje.
M_arianne Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Oj, biada, bo z glonojada, choć nie pisał tak Duilla, to HAIQ jest tego pewien, wyrósł wampir i godzilla.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Było by o niebo gorzej, i bym musiał wiać za morze gdyby był przeobrażony choćby w mamę mojej żony.
M_arianne Opublikowano 15 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Dobra teściowa nie jest zła, może jej zięciuś kwiatki da, bo to przecież nie wypada, tak rozpieszczać glonojada .
Henryk_Jakowiec Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Ona gorsza jest od córki a jej język i pazurki (o teściowej tu jest mowa) gorsze niż broń atomowa. Atom szast, prast i po bólu a teściowa cała w tiulu, małpa, klępa, jędza stara powie precz, od córki wara. A przed ślubem zapewniała, że z nas para doskonała a córunia jak lilija - dzisiaj wiem, to biała żmija. Obie warte garści kłaków czas więc skoczyć do chłopaków, których się poznało w wojsku) aby popić, tak po swojsku.
M_arianne Opublikowano 17 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Egzorcyzmu chyba trzeba albo wlać do gęby nieba, bo j.w.tu ciut przegina, choć teściowa nie rodzina.
Rekomendowane odpowiedzi