Nina Kram Opublikowano 7 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Wiesz jak bardzo kiedyś chciałam Abym została taka sama Sama , samiutka jak palec, Po to tylko, aby nic za sobą nie wlec Aby mieć swój bałagan Nie robić o nic raban Aby móc samej do woli spać I nie mieć dylematu co komu dać Dzisiaj otwieram sama te drzwi Wiem nikt nie czeka, tam nie śpi Nikogo już nic nie boli I mogę wszystko … do woli Nikt rano nie zrobi mi kawy Nie podgrzeje żadnej strawy Nie spyta czy boli mnie głowa Nie wypowie żadnego słowa Teraz mogę już naprawdę wszystko I to co jest daleko i blisko Nie musze już o nic walczyć Czy mogę coś dla siebie znaczyć?
John_Pool Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Trafnie samotność odzwierciedliłaś. Ona jest dla twardzieli; kobiety trudniej znoszą. Ma bardzo wiele zalet ale i (jak wszystko) wad niestety. Ma nieskończenie wiele barw - jak miłość. Niezależna (samotna) to taka kobieta, która nie potrafi znaleźć na stałe, zależnego od siebie faceta.
Rekomendowane odpowiedzi