kaja-maja28 Opublikowano 6 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Jesteś moim aniołem,którego mi brak Ja Twoją boginią Zatańczymy razem Nasz najpiękniejszy taniec W rytmie serc,dotyku rąk W namiętnym pocałunku Przy blasku księżyca I Nieba pełnego gwiazd Takt porywa nas Melodia naszych serc gra W ramionach swoich Odpłyniemy w odchłań W tym tańcu jak we śnie Odpłyniemy tam Gdzie wino ma słońca smak I ta chwila będzie wiecznie trwać
John_Pool Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Ten wiersz - jak stary kawał. Dla tych co nie słyszeli - ciekawy. Dla pozostałych - oklepany.
Pan poeta Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 oklepany-beeee, gorzej-taaa
Magnetowit_R. Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 "Odpłyniemy w odchłań" - chwyt czy literowka? a wiersz...infantylny - co nie oznacza negatywnej oceny. w sumie bardziej jako tekst dla jakiejs brodki czy innego odtwarzacza
Mr._Żubr Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Infantylny, banalny, etc. Pozdrawiam
kaja-maja28 Opublikowano 8 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Banalny a przeczytany:) Dziękuję za komentarze z mojej 0strony nie banalne Pozdrawiam milutko
Rekomendowane odpowiedzi