gabriel p. Opublikowano 4 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 nie próbujcie mnie naprawić gdy pęknie żyłka i skończy się łańcuch miednica słonej wody została na wczoraj wstrząśnięta nie mieszana whisky w słoiku po kiszonej cytrynie cebula podcięta patykiem i dziadek do grzechów o rączce z piołunu zawsze to za mało jutro może przez morze będzie gorzej cierpkie nie próbujcie mnie naprawić nie jestem zepsuty po prostu mnie wyłączcie
Ewa_Kos Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 nie wyłączę bo "dziadek do grzechu" jest super:))) Pozdrawiam.:) Serdeczności:))) EK
Veronique Sijka Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 choć to nie mój styl to plusuję za przerzutnie , no i dziadka - zachwycił mnie serdeczności v.
gabriel p. Opublikowano 5 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję serdecznie :-) również pozdrawiam cieszę się, że wiersz się spodobał :-) dziękuję za komentarz :-) co do zwrotek to wystąpiły w pierwszej wersji, która jednak została okrojona a całość połączona w jedność - tak jest (według mnie) bardziej spójnie. jeśli chodzi o puentę, to te zepsucie musi zostać bo ogórki nie skisną ;-) a bez kiszonych ogórków armagedon murowany :P pozdrawiam :-)
Fagot Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Fajna gra słowem, ciekawie to wszystko poprowadzone jak najbardziej na TAK Pozdrawiam
gabriel p. Opublikowano 8 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję :-) również pozdrawiam :-) uważam, że jest dobrze ;-) pozdro :-)
Rekomendowane odpowiedzi