Jemall Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 zmarszczony miech kowal wypala fajkę ostatni akord neonu drży fałszywie prześwietla półtony płuc stażystka znów kontrola poziomu spada pionowo kropla po kropli indeks akcji prze znaczenia uchylony kasownikiem trzeba jeszcze się postawić w marmurowym mieście
Marlett Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Jemall! Poziom należy utrzymać.:))) Podzieliłabym wiersz na strofy. znów kontrola poziomu spada pionowo kropla po kropli indeks akcji przeznaczenia PozdrawiaM.
Jemall Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 spróbuję... gdzie by tu je .. ciach
Marlett Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Jemall! Pociachany bardziej wyrazisty. A jakby jeszcze entery wyciąć:) znów kontrola poziomu spada pionowo kropla po kropli indeks akcji przeznaczenia uchylony kasownikiem Ja bym to jeszcze tak przekombinowała. Wieloznaczność - poeci bardzo to lubią:)))) Serdeczności.
Jemall Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Troi mi się w oczach, ale walczę jak Achilles ;) Już bez enteresownie.
zak stanisława Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 znów kontrola poziomu spada pionowo kropla po kropli indeks akcji prze znaczenia uchylony kasownikiem trzeba jeszcze się postawić w marmurowym mieście * od tych słów jest dobrze,niezła gra słów. początek do mnie nie przemawia, ale to tylko do mnie.... pozdrawiam ciepło ES
Jemall Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zakasłał mi.echem kowalskim rozciąga ostatni akord neonu drży fałszywie stroik prześwietla półtony płuc stażystka Dziękuję, szukam jeszcze..
Rekomendowane odpowiedzi