Madonna Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 białe ptaki jak sny spadają na dno naszej wyobraźni by poleżeć w papierowego serca objęciach zostać by zapomnieć i? zapominam, że jestem pomiędzy myśli fotografiami w bezczynnej radości i ta cisza uśmiechu- zimna, otuliła całe ciało obmyła włosy spóźnionym godzinom w ramie drewnianego czasu w czerwieni ust i błękicie bierze noc w dłonie by zasnąć nie mogła przed dnia milczeniem, w zachwycie zostać? w wiecznej mgle niepewności czy to ona? czy tak radość spóźniona? czy warta czekania? znika w świetle wnika w ściany zaspanych dusz nabiera kształtu, koloru, smaku zapachem odciąga nas samych od siebie...
Karmenka Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Kolejny piekny, wzruszający wiersz:) nawet nie mam się do czego przyczepić:) pozdrawiam
Madonna Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 :) To pięknie,że piękny ..i pięknie,że Ci się podoba pieknie pozdrawiam :)
kaja-maja28 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 bardzo ładny,sama się rozmarzyłam Rozumiem,że papierowe serce to przenośnia,bo nikt takiego nie ma Pozdrawiam milutko
Madonna Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 papierowe serce - tak przenośnia i to znaczy,że człowiek te potrafi zapełnic je tym co sam napisze ..czyli albo muzyka jest jego sercem , książki, wiersze, miłość ,radośc ...- rozumiesz ? miło,że sie podoba:)
kaja-maja28 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Tak rozumiem,mnie lepiej widzi sie bez tego papierowego,ale i tak jest ok Pozdrawiam milutko
Rekomendowane odpowiedzi