Zbyszek_Dwa Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 ŻAL We śnie widzę książkę, historię już pożółkłą, Przecież Ona mi ją oddała. Jak bardzo nie chciałem jej wziąć! Wziąłem z pokorą - świat się zmienił. Wszystko jakieś bez kolorów Mało ważne, bez celu Tak już zostanie do końca Dziś pożółkła historia, otwarta? Przecież rozkleił ją czas. Znowu dawne zwątpienie W dalszą część historii We śnie jednak sklejam taśmą. Jest cała… ale jaka brzydka. To ma być ciąg dalszy historii? Jakie to naiwne, ale upragnione. Ciągle szukam Jej we snach, Błądzę, nie mogę odnaleźć. To więcej niż wola, niż sen. Odnaleźć do Niej drogę. Obraz Jej już wytarty, pożółkły Tak często wspominany. Jednak, Ona jest piękna i to co w Niej Jak bardzo pragnę, tych wspomnień.
kaja-maja28 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 wiersz ciekawy,ale myślę,że to nie ten dział Życzę Ci spostrzec realnie Pozdrawiam milutko
kaja-maja28 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sorry
dorota komar Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 witaj...przykro mi ale kaja ma racje, to jest raczej forma krotkiego opowiadania ale temat ciekawy.Mozna w nim dodac rymy, pozmieniac niektore wyrazy i juz to zmieni jego wyglad.....pozdrawiam
Jemall Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 No zaraz, zaraz ja tu votam separatum! Troszkę przegadane, ale rdzeń jest zdrowy We śnie widzę książkę, pożółkłą historię, Ona mi ją oddała. Jak nie chciałem wziąć! Wziąłem z pokorą świat zmienił się: bez kolorów, mało ważny, bez celu zostanie do końca. Dziś dawne zwątpienie. Historia rozklejona przez czas. A dalsza część? We śnie sklejam taśmą. Jest cała… ale brzydka. Naiwna, ale upragniona. Szukam Jej we snach, nie mogę odnaleźć. To więcej niż wola, niż sen. Odnaleźć drogę. Obraz już wytarty, pożółkły od wspomnień Jednak Ona jest piękna i to co w Niej Pragnę widzieć tą książkę, pożółkłą historię, Ona mi ją oddała. Jak nie chciałem wziąć! Albo inaczej z sensem, bo moje cięcia pewnie bez sensu :)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Cześć Jemall Fajnie mi to przerobiłeś, ale to by mi zmieniło sens zamierzony. Dzięki za miły komentarz. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów w Twojej twórczości - czytałem.
Jemall Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witaj, oczywiście, że tak, tnij więc osobiście :) pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi