Karmenka Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 szczęście może przynieść jedynie akceptacja swojego losu swojego cierpienia swoich małych radości bycia samemu bycia z kimś narodzin maleństwa śmierci najbliższej osoby miłości do drugiej osoby z wzajemnością i bez wzajemności każde inne odczucia przynoszą strach i zbyt długie niepotrzebne istnienie w ciemnościach...
Pan poeta Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 z wzajemnością i bez wzajemności, jedyny porządny, choć oczywiście co nie znaczy świetny wers,reszta głęboki kosz
Nessa Isilra Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Sam pomysł fajny ale wykonanie... Czytając poczułam się jakbym przeglądała listę zakupów. Radze dać dojrzeć tematowi, a później pisać jeszcze raz:)pozdrawiam słonecznie, Nessa:)
kaja-maja28 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Szczęście nie zawsze Ma smutek na twarzy Szczęscie to łzy,to głos Który Chce się słyszeć Nie ważne,czy ono Trwa godzinę Minutę,czy moment Najważniejsze że potrafi Nadać mu imię Nie ważne,czy blisko razem Czy daleko Widocznie tak musi być Trzeba żyć tak Jakby nie było jutra Szczęśliwa to chwila Która trwa dla dwojga Pozdrawiam milutko
Karmenka Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Pomyślę nad tym, dziekuje za komentarze, jest to dla mnie bardzo istotne... Pozdrawiam
dorota komar Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 witaj....nie zniechecaj sie komentarzami pozostalych....maja tez nieciekawy repertuar, jestes tu widze od niedawna- ale jestes zbyt mila i przyjmujesz ich komentarze z pokora....twoj wiersz nie jest zly, wrecz dosc ciekawy, mi osobiscie podoba sie i bylby bardziej wpadajacy w ucho gdyby mial rymy.To tyle pozdrawiam milo i nie daj sie zgnebic!!!!!!!!!!!!!
Karmenka Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Owszem jestem od niedawna:) ale piszę od wielu lat. Juz wczesniej pojawiły sie dwa moje utwory, jeden też został oceniony pozytywnie "Można żyć tylko powietrzem", a jeden nie ma komentarza. Trudno być własnym krytykiem, dlatego szanuję opinię innych. Jestem pewna, że niepochlebne słowa nie są w stanie mnie zgnębić, mogą jedynie zmotywować jeszcze bardziej:) Dziekuję bardzo za twoją opinię i nie dam się:) pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi