Johny Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Raz Japończyk z miasta Nara Powiedział sobie, że nara – - zie żenić się on nie będzie: mówi paniom sajonara.
HAYQ Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 nara, to on tak tera mówi, a kiedy znajdzie damę swą, tylko paciorek wcześniej zmówi... a potem będzie już bon ton.
Duilla Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Japończyk to barwna postać więc żoną jego chcą zostać stare i młode panie by sprawiał im codzień lanie dadzą się chętnie wychłostać.
HAYQ Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Nie zgodzę się z tym i nadmienię, pozwolisz? - Ja pońców cenię. Japończyk, że powiem nieskromnie, podobny częściowo jest do mnie - wesołe ma usposobienie. Bo złość, kiedy taki czuje, to śmiechem raczej morduje. Batoży, lecz nie banalnie, dowcipem czasami walnie, aż szczęką nieraz ktoś pluje.
Johny Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Japoni tce do kłębka idąc śledztwo prowadziłem teraz mam dowodów tysiąc że w Japonii byłeś
Duilla Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Ja poni maju co wy piszecie no bo Japonia to piękny kraj przecie.
HAYQ Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Ja po niż ej... po Japońsku w pis duży mi literami szyb kona gryz mole bo mi trawa wyschła w Płońsku i podle wam konewkami ale deszczyk wolę.
kaja-maja28 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Japonia piękny kraj I ryżu w multum jest Ale do spageghetti Najlepszy Bolognese
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 A dla mnie się przyśnił ale tak na niby, że królestwem sake i surowej ryby.
Rekomendowane odpowiedzi