-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Marek.zak1 · Opublikowano
@Berenika97 Każdy komentuje przez pryzmat własnych doświadczeń i przemyśleń. Pisanie pod własnym nazwiskiem wymaga w takich tematach powiedzmy większej ostrożności i zastanawiałem się, czy to wstawić, czy się powstrzymać. . Jedno z wesel bliskiej bardzo mi osoby to wypisz wymaluj to, co opisałaś, wraz z "jakby strach wrósł mi w kostki i pożarł ścieżki odwrotu"., czego dowiedziałem się jakiś czas po. Przez skórę czułem,. że tak jest, a te uśmiechy, to jak tytuł piosenki "na pozór". Duże wesele, duże koszty, a potem, bez szczegółów, miło nie było i wszystko się rypło:(. Każdy/ każda, kto planuje ślub i wesele, powinien przeczytać twój wiersz, jako przestrogę, że, przy takim klimacie, szanse są małe. Pozdrowionka -
Przez Alicja_Wysocka · Opublikowano
@Berenika97Tak, erotyk. Tylko zapach opium przywołał mi na pamięć incydent w teatrze, w którym teatralnie przesiadłam się na miejsce, w którym go nie czułam. Duszny, do bólu głowy. Ale spokojnie przy wierszu inne zmysły i ja - na miejscu :)Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Przez Jacek_Suchowicz · Opublikowano
@Czarek Płatak a misiek z kurortu co nie jest malutki przytula i mruczy że kocha wciąż dutki :) -
Przez Witalisa · Opublikowano
@Annna2 – pytałam o artyzm.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-