Henryk_Jakowiec Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Stary lew co w Amazonii jeździ wierzchem na lewkonii nienawidzi ciszy a ze szczęścia dyszy gdy ostroga dźwięcznie dzwoni.
Johny Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Lwy mają fajny porządek: samiec wciąż się wyleguje samica dogląda lwiątek samica zawsze poluje do tego samic jest wiele i wszystkie lwa kokietują tak tak moi przyjaciele lwy żyją zgodnie z naturą
HAYQ Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Cholera... w końcu już wiem, czemu nie jestem lwem! I choć to niewielkie różnice, to raz - nie mieszkam w Afryce... A dwa... mam jedną samicę.
Duilla Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy również masz bujną grzywę wydajesz dźwięki chrapliwie czy jadasz mięso surowe masz umaszczenie płowe i leżysz w cieniu akacji po sutej, pysznej kolacji to jesteś zaprawdę lwem co zapowiadam wszem.
HAYQ Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, chyba nie jestem lwem - ta zgaga (za przeproszeniem) mówi... że jestem leniem.
Duilla Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Wtej kwestii Połowica mylić się może żeby tak było oj Święty daj Boże bo mielibyśmy na forum lwa i wszystko by było więc tak jak trza
Duilla Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Myślałem długo, teraz już wiem HAYQ być może Salonowym Lwem.
HAYQ Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Do grzywy, kiedy się zbliża to robię jej znak krzyża. Bo zęby jej grzebienia szczerbate i mej - lenia... - godności to ubliża.
HAYQ Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasami, faktycznie zalegam w salonie... lecz... wybywacz... czas nadszedł... by zasiąść... na "tronie".
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Tron już opustoszał no bo ile można, przecież to nie ruszty cieplutkiego rożna. I choć to współczesny ale też wychodek a od dołu ciągnie nieprzyjemny chłodek.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Chyba, że wziął kąpiel w wannie pod drzewkiem na sawannie pomrukiwał sobie w cieniu myśląc tylko o jedzeniu.
Rekomendowane odpowiedzi