Lena Achmatowicz Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 na tysiąc nocnych rozmów wybrałam drogę co podchodzi do oczu piętrzy się i nasyca odeszłam dalej niż odchodzą mrozy od człowieka nad głową ręce białe od domysłów listy rozłożyły się na siedem kolorów rzek i gór i szeptu brak a kiedy wyrywam krzyk słowami okno zachodzi i już ciebie nie widzę i świata nie widzę
Niewierny Tomasz Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak bym początek zapisał. ;)
Lena Achmatowicz Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak bym początek zapisał. ;) drogę kupuję, mrozu nie. wolę mrozy, a chyba większej różnicy nie ma:) dzięki wielkie!
Niewierny Tomasz Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 dla mnie jest tylko różnica w brzmieniu;)
Lena Achmatowicz Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mróz jest z kopyta, ale chyba wolę mnogą:) pomyślę.
Piotr_Jasiński Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak bym końcówkę widział. Pasuje do szeptu i słów. Pozdrawiam
Lena Achmatowicz Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak bym końcówkę widział. Pasuje do szeptu i słów. Pozdrawiam niezłe, pomyślę. dziękuję:) --- pomyślałam, bardziej chodzi o zaparowanie i niewidzenie przez szybę, więc póki co, nie zmieniam. :)
Lena Achmatowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i... dzięki;)
Rekomendowane odpowiedzi