HAYQ Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Jak zLiSił się Giertych z Lepperem w nadziei na rozmach i styl, ktoś rzekł - i po jaką cholerę... gdy ładniej i prościej jest GiL. P.S. poprawka do tytułu "Smar-Kacze"
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Lecz gdy by się w tył pisali to by w pierwszej lidze grali i też tak jak na boisku naparzali się (z) PO PiS-ku.
HAYQ Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Jakby grali w I lidze, jeden pewnie lałby w papy. lecz we wnyki wpadli Wdzydze LiSie gryzą teraz łapy .
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Posunięcie nader mądre bo choć łapa odgryziona na trzech można jeszcze śmigać - a gdzie profit gdy się skona?
HAYQ Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Oj nie żartuj sobie Heniu, LiSia droga wszak jest kręta - nie wiesz, że po przegryzieniu czeka ich wysoka renta?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Po to jest samoobrona, oraz to okaleczenie by spadając z piedestału chociaż ciało było w cenie. Tutaj się przejęzyczyłem więc poprawka będzie mała - owszem ciało ma swą cenę ale większą ma brak ciała.
HAYQ Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 rączka w rączkę idą razem, więc dwie ręce ocalili. A, że lewe? No cóż... Prawem chyba cuś się zniesmaczyli.
Duilla Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Elektorat dosyć niski a wnim zgrzyty, oraz PiS-ki nawet LiS-ki się zlisiły już nie mają ponoć siły szykując ciężkie PO-ciski.
HAYQ Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ni POciski, ni boLiDy nie poprawią, co jest złe, nie ocali Atlantydy również smakosz LSD. Bo-wiem wszystkie owe skróty materiałem są niedobrym. Trza z tych smoków uszyć buty i na bazar... na dzień dobry.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ale słychać glosy „góry” - nie sprzedamy tanio skóry, walka będzie i na noże skoro nam to coś pomoże.
HAYQ Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 To w ich stylu, nawet guście - targi, niczym na odpuście. Kupowanie wciąż Leppera sprzedawanie... po aferach śLiSki temat, wciąż na ruszcie.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Przepalają się już ruszta, wytapiają się żeberka bo miast mięsa na ich grzbiecie wciąż ognista jest aferka. Tego ognia nie przetrzyma ruszt żeliwny lub ze stali bo grillowi aferzyści wciąż oliwy dolewali. Po to by swą zapalczywość jeszcze bardziej podrumienić i zaistnieć na plakatach i startować na jesieni.
HAYQ Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 To już wiem dlaczego Lepper taki wiecznie przypalony. Ruszt ma pewnie firmy Zeppter - żadnych krat nie widać po nim.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Inna tutaj jest taktyka bo Leppera (polityka) twarzy krata nie przypala gdyż ją trzyma nieco z dala.
HAYQ Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Pewien notabl z Konstancina obok rozżarzonej kraty chciał usmarzyć raz buraka, sam zaś poszedł na roraty. Gdy powrócił już do domu zastał gruz i w kupie złomu. jak się z gębą ogorzałą burak śmieje z jego chaty.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Lecz pytanie mi się ciśnie - gdyby chciał usmażyć wiśnie to czy taka kreatura jaśnie pani konfitura też by z niego w głos chichrała, że chałupę mu zjarała?
Rekomendowane odpowiedzi