Gekon Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 prostując nabytą paranoje na życiu na kredyt zadomawiam zwierzątko z inwentarza determinizmu. spokój wśród utartego schematu od lat tylko kruki bałaganią czarnymi splotami zza okna początki szaleństwa dawno. zdają sie być w nieodbytym śnie zakładki doświadczeń zasłaniają najistotniejsze rytmy drugiej strony księgi tylko kolor okładki przypomina jak głupio pozbyć się serca
Tali Maciej Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 mam pytanie co to jest wschematu?????na życiu na kredyt ---na ==>dwa razy źle wygląda pozdrawiam
Messalin_Nagietka Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie pytaj jak nie wiesz ja też nie śmiem spytać, ale zadam inne pytanie Gekonie - skąd te domyślności przypodmiotowe biorą się MN
Gekon Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 wschemat .. pomylka no...
Fagot Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Czytałem, szukałem niestety nie wiele znalazłem :-( Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi