Madonna Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 chłodzi leniwą emocję oczy maluje kontrastem myśli wełnianych w zimnie wieczora letniego... wrażenie słowa wersy rozkładają na kawałki by sens odnaleźć zająć duszę obmycia marzeniem radości – ukojenie kolory po kamiennych schodach wnikają bez śladu w szczeliny strachu nawet płomień bez blasku zamiera w fotografii obrazie drewnianej ramy zaczekam do jutra może odwiedzę zamyślenie z zapatrzeniem w strumienia wodach wrześniowych i sens? i cisza, co trwa napełni duszę malowana dłoni odcieniem zaczekam – wtedy ubiorę oczy w biel zasłuchania i szelesty, szepty by pamiętać już na zawsze.. zapach i smak..
Joanna G rabowska Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 No i gdzieś ty się tyle czasu podziewała? Brakowało mi jakoś obok kaji-maji, madonny. Cieszę się, że znów moje oczęta wczytują się w twe haftowane lirycznie słowa. Pozdro>)
kaja-maja28 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Naprawdę też przyznam ,że bardzo menancholijne wiersze też mi się podobają. Joanno dziękuję za zaszczyty:) Ale mnie jeszcze daleko Pozdrawiam milutko
Madonna Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Dziekuję Wam bardzo ...myślałam,że te teksty zostana ostro komenowane,że złe ,że marne a tutaj zaskoczenie Dziekuje i pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi