Messalin_Nagietka Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 nieco inaczej - wspominkowobajka o dolnej bramie w Prudniku forsowanej przez oddziały zbrojne w maski p-gaz zaopatrzone w niedozwolony rejon zapędzone wspominam świat przeciskany dolną bramą komórkowcem to on nie był coraz dalszy od łańcucha szczękał pod białko okiennic kątem prasowanych szyb od wewnątrz domykanych mełł się jakby słoniowi w igielne ucho napluć i trąbą stukotu żołnierskiej chuci wydzierał się wył a miasto na niego echem on trój echem mocował erkaem na barkach pepanc koło ucha był nie był gdzie popadło byle przejść na tamtą stronę a może do jutra skąd kabekaaka śłepakiem ucichło bo ktoś kogoś wybrał koszary zamknięto a dolna brama przewieszona przez wiatr jak souvenir po zamierzchłych czasach nie pamięta ostatniej eskapady ludowego wojska polskiego bez korony lecz z orzełkiem i reszką wspomnień
Pan poeta Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co się stało że pan publikuje w"bez limitu"!
Pan poeta Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 co się z tym forum dzieje?!?!
Messalin_Nagietka Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jestem także użytkownikiem jak Ty a w dziale W zasiadł niejaki Roman G. stąd też proszę o opinię, co tu jest nie tak, gdzie przegiąłem pałę, moze coś niezrozumiałego? bardzo proszę MN
Pan poeta Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jestem także użytkownikiem jak Ty a w dziale W zasiadł niejaki Roman G. stąd też proszę o opinię, co tu jest nie tak, gdzie przegiąłem pałę, moze coś niezrozumiałego? bardzo proszę MN Czy to jest Romek Giertych> cieszę się że pan dołączył chwilowo do naszej grupy na bez limitu))): potem wiersz ocenię, mało czasu, przepraszam):
Messalin_Nagietka Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jestem także użytkownikiem jak Ty a w dziale W zasiadł niejaki Roman G. stąd też proszę o opinię, co tu jest nie tak, gdzie przegiąłem pałę, moze coś niezrozumiałego? bardzo proszę MN Czy to jest Romek Giertych> cieszę się że pan dołączył chwilowo do naszej grupy na bez limitu))): potem wiersz ocenię, mało czasu, przepraszam): ok - zaczekam mi się nie spieszy MN ps. dziękuję z góry
Echnaton Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 mnie się podoba, czyta się jednym tchem logicznie raczej wszystko zrozumiałe :) daje z czystym sercem + :) pozdrawiam
Messalin_Nagietka Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok ok - ale może jakieś przemyślenia? MN
Echnaton Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok ok - ale może jakieś przemyślenia? MN hmm przemyślenia... cóż nasuwa mi się jedno, ale to od dawna wiem :) bohaterstwo wojska polskiego ;] pozdrawiam
Messalin_Nagietka Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok ok - ale może jakieś przemyślenia? MN hmm przemyślenia... cóż nasuwa mi się jedno, ale to od dawna wiem :) bohaterstwo wojska polskiego ;] pozdrawiam wszyscyśmy bohaterami bośmy wyszli kiedyś z takich bram oczywiście to tylko metaforyka niektóre zycia są wycięte, hi MN ps. dziękuję za przemyślenie
Echnaton Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm przemyślenia... cóż nasuwa mi się jedno, ale to od dawna wiem :) bohaterstwo wojska polskiego ;] pozdrawiam wszyscyśmy bohaterami bośmy wyszli kiedyś z takich bram oczywiście to tylko metaforyka niektóre zycia są wycięte, hi MN ps. dziękuję za przemyślenie proszę uprzejmie, choć pewnie na wiele się nie zdało... taka dziś pogoda, że nawet mózg przestaje pracować :) dobrze że mamy jeszcze duszę... pozdrawiam
Messalin_Nagietka Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszyscyśmy bohaterami bośmy wyszli kiedyś z takich bram oczywiście to tylko metaforyka niektóre zycia są wycięte, hi MN ps. dziękuję za przemyślenie proszę uprzejmie, choć pewnie na wiele się nie zdało... taka dziś pogoda, że nawet mózg przestaje pracować :) dobrze że mamy jeszcze duszę... pozdrawiam a może dusze - kilka kto wie MN
Rekomendowane odpowiedzi