Tomasz Hołda Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Przez życie krocząc nieśmiale odnalazłem swój sens istnienia to miłość, którą Cię darzę to Ty - spełnienie pragnienia Cokolwiek się nie stanie w mej duszy pozostaniesz bo ona jest domem dla Ciebie Ty jesteś mieszkańcem dla niej I choć swiadoma tego, że być w niej naprawdę nie możesz wcale się nie przejmuje gdy przyjdziesz - swe progi otworzy Klucz wykul kowal losu i wręczył w Twoją dłoń więc czasem klucza użyj aby przewietrzyć swój dom.
PannaBeata Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Początek banalny koniec na deser:)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Nie, to jeszcze nie to - tym niemniej, jak zauważyła Beata, pod koniec idziesz przynajmniej w stronę czegoś oryginalnego, własnego pomysłu. Sądzę, że następnym razem warto zacząć właśnie od wymyślenia czegoś nowego, interesującego i następnie obudować tę myśl na swój sposób słowami, ale również z większym polotem niż tutaj (to jest naprawdę banalne). 3mam kciuki, myślę, że warto próbować, potencjał jest:) Pozdrawiam.
Tomasz Hołda Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Nie pisuję na co dzień, czasem coś tworzy się pod wpływem chwili.
Rekomendowane odpowiedzi