Madonna Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 szklane żółte światło myśli papierowe w dymie zatopione wysuszone wiadomości bez znaczenia w mojej głowie- zapomnienia ciepłym szalem oczy otulone by nie mogły cienia zobaczyć co w komnatach ciasnych głuche na ciszy dźwięki i melodię a teraz gdzie? w którą stronę? gdzie światło i cień złączone w jedno związane gestem i ciszą wieczora? nie nie powrócą zatopione w luster ramie duszy ukojenia
Madonna Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Ja nie palę (też) choć może tak to zabrzmiało :) no niechodziło mi tutaj o drzemkę na ogródku, w fotelu lecz o zamyślenie duszy, o pamięć i wyobraźnię i w która strone iśc ? Tym cieniem jest - dusza, a cisza to wiadomo - CISZA Ona (dusza) W TYM SKUPIENIU I ZAMYSLENIU nigdy nie będzie taka sama za kazdym razem inna. Może to nie jasne i tekst tez nie jasny ale ja tak to widzę ...to tak po "mojemu". Pozdrawiam :) Czekam na kometarz
kaja-maja28 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 tak wyszło z wiersza-też pomyślałam o paleniu,chociaż ja też nie palę Nie wiem po co ten?moim zdaniem nie potrzebny Myślę,że dusza pozostaje ta sma,serce się zmienia,robi się zimne i z kamienia Pozdrawiam milutko
Rekomendowane odpowiedzi