Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Pewien czubek z Zanzibaru nabawiwszy się kataru zamiast łykać krople powsadzał w nos sople, które zrobił z rabarbaru.
Duilla Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Bowiem w Zanzibarze tak obyczaj każe gdy ktoś jest z katarem tylko rabarbarem wyleczyć go może o porannej porze.
zak stanisława Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Heniu, tęsknię za twoimi rymowankami, zlituj się daj coś wesołego, cmokES
Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Przecież obok jest wesoło bo tam się zamknęło koło a w tym kręgu zawężonym kalumniami najeżonym każdy chce swej dowieść racji na ORG-owej konfrontacji a ja się przed nimi kryję bo i tak ich nie przebije i choć to już powszechnieje sam się z tego głośno śmieję i ze śmiechu nawet płaczę bo jak zetrą się pieniacze i jak zaczną się wyzywać to ze śmiechu boki zrywać można siedząc przy ekranie kiedy walka trwa na planie. * plan – „Przeciw kretynom” (forum dyskusyjne)
Duilla Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Mam kolegę z Senegalu nigdy nie miał on kataru gdy był w Zanzibarze i siedział przy barze to mówili doń per Alu
Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Myślę że to transwestyta co dopiero był po balu i dlatego przy bufecie mu mówili … Droga Alu.
Duilla Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Ten kolega z Senegalu do którego mówią Alu czarny jest jak smoła jestem głodny - woła lepiej było mi na balu. "Mama du" to imię jego lecz mówimy doń - kolego tylko jesz i jesz ale z Ciebie zwierz Ty już wiesz dlaczego.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Bo on pewnie w Senegalu wiecznie siedział na socjalu, tuszy mu nie przybywało bo płacili bardzo mało. Więc gdy w końcu się udało i gdy dorwał się do jadła to się staje coraz grubszy bo nabiera więcej sadła.
Rekomendowane odpowiedzi