Joanna G rabowska Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Myśl goni myśl chaos w mojej głowie. Tyle bym chciała przekazać Jak sztukmistrz w jednym tylko slowie. Czas, zgubny czas siwy pierwszy włos. Tyle bym chciała przekazać Jak przywódca barykady zabrać ważny głos. Lęk, dziwny lęk zapis w pamiętniku. Tyle bym mogła przekazać jak cierpiący męki w głośnym krzyku. Śmierć, groteskowa śmierć ostatnia już strona. Tyle chciałam przecież przekazać jak geniusz wielkiego dzieła dokonać
Pan poeta Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 zmiana rymu w ostatniej strofie nienajlepiej robi temu wierszowi, pozatym najlepszy z tych które tu wkleiłaś, co nie znaczy że świetny): pozdrawiam i proszę o ocenę moich wierszy):
kaja-maja28 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Ładny i ciekawy wiersz Chciłoby się tyle przekazać,ale nie wszystko w 1ym słowie Poeta ma zawsze tyle myśli,a czas do przodu gna napewno młodsze pokolenie doczyta się i otworzy szerzej oczy na to co się chce przekazać. Pozdrawiam milutko
Joanna G rabowska Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Dziękuję za zatrzymanie sie przy tm utworku. Faktycznie, Kaju(spostrzegawcza osóbko) slowie-słowie. Chyba klawiaturka, spłatała mi figla. A niech jej tam...:) Pozdrawiam wszystkich twórców.
Rekomendowane odpowiedzi