Szugar Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 znów jesteś już nie są zabawne czerwone autobusy ani smog ani tych ulic czar wolisz bigos od londynu od popiołu ust smak powiedz zastanawiałeś się kiedyś jak by to było pewnie myślałeś nie raz gdybyś więcej nie zobaczył podarł zdjęcia zapomniał ot tak i jeśli byś wrócił przeszłabym obok jak to robią przechodnie oczy szybko zapominają kogo ukrywają te za 4 funty spodnie twój uśmiech zżarła skleroza każdą tonacje szczęścia ukryły erytrocyty moje ja tu na tej ławce a ty gdzieś tam podpity
Niewierny Tomasz Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Za dużo tu "ciebie", czyli tego "bym" wszechobecnego. Próbowałem coś zrobić z pierwszymi trzema strofkami, bo dużo w nich przegadania i dopowiedzenia. Coś takiego mi wyszło:znów tu jesteś już nie bawią cię czerwone autobusy smog ulic - wolisz bigos od popiołu ust powiedz czy zastanawiałeś się kiedyś jak by to było - pewnie myślałeś nie raz gdybyś mnie więcej nie zobaczył podarł zdjęcia zapomniał i gdybyś pewnego dnia wrócił przeszłabym obok nie pomachała nie pamiętała że to ciebie kryją te spodnie za 4 funty pomysł jest, ale wykonanie pozostawia wiele do życzenia. Pozdrawiam
Szugar Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 troszkę zmodyfikowane, wciąż się uczę;)
Czarna Perła Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 może i troszkę przegadane, ale mnie się dobrze czytało..i zastanawiające:) pozdr. cz.p.
Rekomendowane odpowiedzi