Judyt Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 przygnieciona nie przyciągnęła żadnego tylko krople zamienić na sok księżycowy 31.07.07r.
Judyt Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sok który wypijasz bądź nie, dzięki za zerknięcie, pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Judytko na pewno nie znajdziesz tu mądrego zbyt zakręciłaś te wersy i nie ważne co znaczy sok księżycowy ja uważam, że to bardzo romantyczny napój i najfajniejszy ten sok; ale te skróty myślowe nadal nic nie wiem ale serdecznie Kasieńkę Pozdrawiam ;))
Marlett Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Judyt! A ja dalej myślę że sok księżycowy jest dobry. Uśmiechu.
Judyt Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) egzegeto potrafisz uśmiech na twarzy wywołać, ano trochę może pokręcone, tak bywa,co byś chciał wiedzieć? czarne na zielonym ;) pozdrawiam Wiktora
Judyt Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli tak to cieszy mnie to, pozdrawiam i dzięki
Rekomendowane odpowiedzi