Pan poeta Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Poema otwarta na stygnącym cmentarzu morza pływają samotne cerkwie pomników nasze pomniki, pamięci Boża gęsto roją się, jak kobiety plemników nie częstym zdarzeniem jest pokochać chwilę gdy pierwej wzniosą cię nad wyrzyny nieba a później, szmerem otworzą mogiłę a póżniej pomnikiem, czysta gleba... mieć trzeba kształ do wielkości poemu ażeby takowy wyrzeżbić nad peomy pomnik postawić, liryką weny niech na morzu wzlatuje, w ramiona tlenu i czysty powietrzem, resztki zbierze pyłu Mutata Vonce, okrzyczany jak trup niech wzlatując, przodem do tyłu pomnik stawiając zaniemówi, w sup!
Ulisses Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niemniejszym zostajesz mojm ulóbionym grafciomanem na tej stonie!!! :-)))))) ------------------------------------------ Śmierć - ta to się dopiero żwawo rusza!!!
Pan poeta Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niemniejszym zostajesz mojm ulóbionym grafciomanem na tej stonie!!! :-)))))) ------------------------------------------ Śmierć - ta to się dopiero żwawo rusza!!!
Pan poeta Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niemniejszym zostajesz mojm ulóbionym grafciomanem na tej stonie!!! :-)))))) ------------------------------------------ Śmierć - ta to się dopiero żwawo rusza!!! witam pani poszlako w przebraniu, niech panie nie robi takich błędów, ulUbionym, pan się staje moim ULATRgrafomanem tego forum, pani poszlkau w kostiumie ...
Ulisses Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to nie je rzadna poszlaka!!!! wszysko wskazuje i to durzym palcem od nogi o! na grafomanię w tym - wierszu? broń śię broń atakując mnie i grorząc grafomanniom zamiast śię wytłómczyć z jej tu popełnienia!!!
Pan poeta Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to nie je rzadna poszlaka!!!! wszysko wskazuje i to durzym palcem od nogi o! na grafomanię w tym - wierszu? broń śię broń atakując mnie i grorząc grafomanniom zamiast śię wytłómczyć z jej tu popełnienia!!!
Pan poeta Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to nie je rzadna poszlaka!!!! wszysko wskazuje i to durzym palcem od nogi o! na grafomanię w tym - wierszu? broń śię broń atakując mnie i grorząc grafomanniom zamiast śię wytłómczyć z jej tu popełnienia!!! za takie błędy(pani poszlako) na tym forum niezbyt długo przetrwa pani drugie konto(:
Ulisses Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciesz śię bo nikt nie bendzie wtedy wytykał tego moża grafo- manii!!! kturym karzesz nas tu co chwila!!! i sam jesteś pokraka jak mnie nazywasz poszlaką!
Marlett Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Panie Poeto! -cmentarzu morza -cerkwie pomników -pamięci Boża -jak kobiety plemników co to jest? PozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi