Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Pani poszlaka(nowicjusz) i wściekłe rogi

Rekomendowane odpowiedzi

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Pani podobnie. Trzeba było wczoraj wieczorem być na forum bez limitu - tak nie zachowuje się dorosły człowiek bo jeśli tak, to jest niespełna rozumu. W nocy pokasował wszystkie wczorajsze artykuły więc proszę od razu zwrócić się do administratora o ich kopie, dopiero potem osądzać czemu mam takie a nie inne zdanie o tym osobniku.

Ośmieszać pana Oyey w oddzielnym wątku to oczywiście kultura i dobre wychowanie?
Z tego co się orienuję, pan Oyey nazywał kupą oceniane kicze, a nie personalnie porównywał ich autorów do pluszaków i tym podobnych. Ładnie tak zamykać usta trzeźwo patrzącym na to co tu się umieszcza tylko dlatego, że uczciwie nazywają to po imieniu?

=-=

Pani sobie poczyta Szwejka: debil nie przejmuje się, że jest debilem bo według niego to my nimi jesteśmy ale go nie rozumiemy. Czyli jak tutaj.
A ten wątek czemu służy niby? Oto za ośmielenie się napisania pod tym i tamtym wierszem pana Tomasz romana: kicz - to ja stoję pod pręgierzem!

=-=

mój człowiek

Tak, artykuły były głównie wczorajsze. Noc zaczyna się około 21-ej a po tej godzinie działo się najwięcej. Tej samej nocy, dziś nad ranem usunął chyba z 30 swoich wieszy plus nieprzychylne im, nie tylko moje komentarze.

=-=

mój człowiek

Tak, artykuły były głównie wczorajsze. Noc zaczyna się około 21-ej a po tej godzinie działo się najwięcej. Tej samej nocy, dziś nad ranem usunął chyba z 30 swoich wieszy plus nieprzychylne im, nie tylko moje komentarze.

=-=
mój człowiek

Pani podobnie. Co podobnie?

dr oyey sam dyktuje warunki gry , teraz dał np posta, który ogranicza się do słów "ale gówno" - i co ja mam o tym sądzić? Nie wiem, czy to komentarz do tematu, do mnie, czy do kogoś innego. Poza tym ja nie chcę banować oyey'a. Przeciwnie.

poza tym ja Panu oyey'owi nie mówię, że jest niespełna rozumu, nie używam odnośnie Jego osoby wulgaryzmów. a to, że czasem piszę o nim z humorem czy ironią to inna sprawa(Pan oyey również swojego czasu pisał pod moim adresem różne ciekawe rzeczy)/ zna Pani satyrę? Ona też wyśmiewa wady, w ironiczny sposób,

jednak nie rzuca inwektywami jak mięsem. Są pewne metody na pewne rzeczy i sytuacje.Jedne dopuszczalne, inne nie. I trzeba wyczuc tę subtelną różnicę.

Dla mnie wygląda na czlowieka zdesperowanego ale inteligentnego co poświadczają wręcz absurdane niekiedy wypowiedzi. Absurdalne ale niezwykle celne. Na przykład pisze pod wierszem : kupa.
I rzeczywiście - wiersz jest mało ciekawy. To genialne tak jednym słowem ująć to na co inni potrzebują zapisanego A4.

=-=

Kiedy mówię, że jest Pan nadgenialny i apeluję o to, żeby stał się Pan maskotką forum(wyraziłam nawet chęć zaprojektowania gadżetów piśmienniczych firmowanych Pana nickiem), popierając celnie dobranymi, mam nadzieję, argumentami, spotykam się z komentarzami, że piętnuję Pana przypadek i wyśmiewam. ;)