kaja-maja28 Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Dla Ciebie Codziennie otwieram oczy Czy rano,czy w nocy Dla Ciebie Obmywam twarz zimną wodą Tylko dlatego Że Ciebie Kocham Dla Ciebie mam zabawy Dla Ciebie mam tańce Dla Ciebie mam wszystko Bez Ciebie Nie miałabym życia w sobie Pogubiłabym drogi Tylko Ty mi zostałeś Na tęsknotę A ja Tobie Tęsknimy oboje.
Maciek S Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Poezja współczesna nie jest moją mocną stroną, ale dusza potrafi czytać o miłości. Nie wiem czy forma poetycka jest najwyższa, ale treść, jest z górnej półki. Chwyta ze serce przeciętnego faceta. Czujesz to, pisz dalej o miłości, spróbuj o spełnonej tym razem, chyba że nie doświadczyłaś, to wybacz, iż głupio gadam. Rób co chcesz, abym mógł dalej czytać takie wiersze. Dzięki i jak ty to piszesz: Pozdrawiam milutko :) Maciek.
kaja-maja28 Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Dziękuje Ci za przychylny komentarz:) Cieszę sie,że Ci się podoba to co piszę Pozdrawiam milutko
Rekomendowane odpowiedzi